Community blog: De Sims 4 Beleef het Samen is verkrijgbaar vanaf december 2015

Bereid je voor om samen te chillen

In augustus hebben we jullie ons nieuwste expansion pack, De Sims 4 Beleef het Samen laten zien, inclusief de prachtige wereld van Windenburg, de dj- en dansvaardigheden en de mogelijkheid om je eigen unieke clubs op te zetten of je bij eentje aan te sluiten. Zoals de naam misschien al verraadt draait dit expansion pack om Sims die op spannende, leuke nieuwe manieren bij elkaar komen. We vonden jullie reacties op het nieuws geweldig en hebben al jullie opmerkingen en discussies nauwlettend in de gaten gehouden.

Jullie enthousiasme en feedback hebben ons geïnspireerd om nog harder te werken zodat dit pack alles heeft wat jullie willen. En daarom hebben we besloten om iets meer tijd te steken in dit expansion pack. De Sims 4 Beleef het Samen wordt nu op 8 december in Noord-Amerika uitgebracht en de rest van de wereld volgt later die week.

We maken gebruik van die extra tijd om meer diepte toe te voegen aan De Sims Beleef het Samen en om nog wat kleine dingetjes te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier de ervaring nog groter, beter en cooler kunnen maken. We werken aan een aantal nieuwe voorwerpen en onderdelen waarvan we denken dat jullie ze geweldig zullen vinden. Zo is er is een nieuw bordspel (Maak De Lama Niet Wakker!) en heeft het natuurbad nu een duikrots voor je Sims om vanaf te springen!

Daarnaast besteden we heel wat aandacht aan clubs die voor nieuwe sociale ervaringen zullen zorgen. Toen we met onze Sims en hun clubs speelden, kregen we het idee om ze een speciale hangout te geven. De Bovenlagers zouden hun eigen ruimte in het plaatselijke café moeten hebben en de Draaimeesters zouden hun eigen exclusieve discotheek moeten hebben om hun danspassen te kunnen oefenen. Je kunt je clubleden nog steeds mee op pad nemen, maar je kunt ook een eigen ontmoetingsplek voor je club creëren, en dat kan tot coole personalisering leiden.

We vinden het geweldig om wat extra tijd te nemen om te zorgen dat dit nieuwe expansion pack wordt gevuld met leuke dingen om te doen en we kunnen niet wachten om jullie begin november nog veel meer te vertellen over De Sims 4 Beleef het Samen!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. Jammer, maar ik heb liever een uitbreiding die later komt en beter is dan een die toch op tijd komt met allerlei gebreken 🙂

    1. Ben ik helemaal met je eens. Als het uitstellen van Sims 3-uitbreidingen bepaalde bugs had kunnen voorkomen dan had ik graag een maandje of wat gewacht. En er nu de vruchten van geplukt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *