Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Community blog: Simmer in de schijnwerper: Rachybop en BeyondSims hebben het over de UK Simmers Meetup

Simmers komen samen

Van het delen van fantastische huizen in De Sims 4 Galerie tot het creëren van geweldig aangepast materiaal: fans van de Sims laten ons keer op keer versteld staan. Jullie creativiteit en passie is inspirerend en daarom vonden we het geweldig om van het samenkomen van Simmers in het Verenigd Koninkrijk tijdens de UK Simmers Meetup te horen. Zo geweldig zelfs, dat SimGuruRachel en SimGuruLyndsay allebei de halve wereld over zijn gevlogen om erbij te zijn! Het evenement werd georganiseerd door Rachybop en BeyondSims en daarom wilden we met hen over het evenement praten.

Kunnen jullie eerst wat meer over jullie zelf vertellen?
Rachybop: Hoi! Ik heb mijn eigen YouTube-zender en ik zend wekelijks een show uit die ‘Sims Saturday’ heet en op De Sims gebaseerd is. Ik speel de game al sinds het begin der tijden (zo lijkt het althans) en ik ben er HELEMAAL GEK OP!
BeyondSims: Hallo allemaal! Ik heet Dan en ik ben de eigenaar van BeyondSims.com, een van de oudste fansites voor De Sims op het internet! Ik speel De Sims al sinds ongeveer 2001 en mijn website is een leuke uitlaatklep, want ik schrijf graag en vind het heerlijk om materiaal voor de game te creëren.

De Sims 4

Wat is de UK Simmers Meetup en hoe lang bestaat het evenement al?
Allebei: De Simmers Meetup is een jaarlijks evenement waar Sims van over de hele wereld samenkomen om deel te nemen aan activiteiten en andere spelers te ontmoeten! We organiseerden ons eerste evenement in mei 2014 in de Italiaanse tuinen van Hyde Park en het tweede evenement vond plaats op 1 augustus 2015 in Londen. Er kwamen meer dan 100 fans van De Sims op af en het evenement vond plaats op een moderne locatie met catering, EA-pods, een YouTube- en websitepanel en een verrassingsbezoekje van Rachel Franklin en Lyndsay Pearson.

De Sims 4

Hoe kwamen jullie tot het besluit om dit evenement te starten?
Allebei: We hadden het geluk dat we door de jaren heen een heleboel Simmers uit de community hebben ontmoet tijdens EA-evenementen (waaronder elkaar) en we wilden een dag lang in Londen samenkomen met iedereen. We kregen het idee om er een openbaar evenement van te maken en iedereen uit te nodigen om erbij te zijn. We hadden niet verwacht dat er ook echt anderen op zouden komen dagen, maar toen we in Hyde Park arriveerden en daar allerlei nieuwe Simmers zagen uit allerlei landen, realiseerden we ons dat er wereldwijde belangstelling was voor dit evenement. Na het succes van het evenement gingen we meteen aan de slag met het opzetten van het evenement van dit jaar.

De Sims 4

Waren er dit jaar tijdens het evenement hoogtepunten die jullie echt bijgebleven zijn?
Rachybop: Er zijn HEEL VEEL momenten die mij bijgebleven zijn! Het was echt een magische dag die ik nooit zal vergeten. Het organiseren van deze dag was soms redelijk stressvol en we stonden onder een enorme druk om ervoor te zorgen dat iedereen van het evenement zou genieten, maar zo gauw de deuren opengingen en de mensen binnenstroomden, verdwenen onze zorgen onmiddellijk. We waren enorm blij en gelukkig.

Het was geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten en om bekenden tegen te komen! Als lid van het YouTube-panel waren mijn hoogtepunten het weggeven van geweldige loterijprijzen en het omhelzen van andere Simmers. Het was ook onbetaalbaar om iedereens gezichten te zien toen de Guru’s arriveerden.

BeyondSims: er zijn zoveel dingen die mij dit jaar zijn bijgebleven en het was een hele stap vooruit ten opzichte van ons eerste evenement! Een van mijn hoogtepunten was toen ik na een jaar plannen de deuren eindelijk kon openen om het evenement tot leven te zien komen. Ik vergat hoe zenuwachtig ik was en het was geweldig om alle Simmers binnen te zien komen. Ze waren verrast met wat we voor elkaar hadden gekregen.

Het was een levendige locatie in het thema van De Sims en het was gewoonweg geweldig om iedereen te zien genieten en om mensen te ontmoeten met wie ik online gesproken had. Een ander hoogtepunt was het moment waarop Lyndsay Pearson en Rachel Franklin van The Sims Studio binnenkwamen. Iedereens gezicht lichtte op van verwachting, want niemand wist dat ze langs zouden komen! Dit zijn een slechts een paar dingen van het evenement van dit jaar die ik nooit meer zal vergeten.

Waar kunnen mensen meer informatie vinden over de UK Simmers Meetup en zijn jullie van plan om het volgend jaar weer te organiseren?
Allebei: om meer te weten te komen over de Simmers Meetup hoef je alleen maar naar de officiële website te gaan en ons op Twitter te volgen via @SimmersMeetup. We zullen minstens één Simmers Meetup organiseren volgend jaar en we hopen het evenement naar andere landen te brengen, omdat er ongekend veel aandacht voor is over de hele wereld.

IMG_0097

TheSims

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>