Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen bevat een zeemonster maar geen marktkraampjes

Windenburg

SimGuruLyndsay heeft op Twitter bevestigd dat Windenburg, de nieuwe wereld uit De Sims 4 Beleef het Samen, inderdaad een zeemonster zal gaan bevatten, maar juist geen marktkraampjes zoals gedacht. Beide features waren afgelopen week namelijk al te zien in de concept arts uit de nieuwe Community blog.

Zo zie je op de bovenstaande screen aan de linkerkant boven het eilandje een groen monster zwemmen dat sterk doet denken aan het alom bekende ‘monster van Loch Ness’ en op deze screen een aantal marktkraampjes. De marktkraampjes behoorden tot een van de ideeën voor het uitbreidingspakket, maar is in een later stadium geschrapt.

5 gedachtes over “De Sims 4 Beleef het Samen bevat een zeemonster maar geen marktkraampjes”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>