Community blog: Kies je team in de #TeamTrick vs. #TeamTreat-uitdaging!

23 oktober, onthoud die datum

Piraten of ninja’s? Halfvol of halfleeg? Die fonkelende vampier of die weerwolf zonder shirt? Dit getwist galmt al eeuwen door de academische wereld en internetforums, met miljoenen mensen die hun stelling innemen en deze vragen op verhitte toon bediscussiëren. Maar er is één debat dat nog meer tweespalt zaait: ’trick or treat’?

En binnenkort word je gevraagd om een kant te kiezen in dit tijdloze debat. De #TeamTrick vs. #TeamTreat-uitdaging gaat op 23 oktober van start in De Sims 4 en loopt door tot 31 oktober! Het is niet alleen pret wat de klok slaat, het draait ook om voorwerpen! Je zult ook bezig zijn met het ontgrendelen van nieuwe gedecoreerde deuren, fantastische vissen en supergave opbergkisten! Als je besluit mee te doen, speel je een rol in welke voorwerpen er worden ontgrendeld: worden het de griezelige #TeamTrick-voorwerpen of de speelse #TeamTreat-versies? Dat wordt bepaald door de De Sims 4-community.

Trick or Treat?

Er zijn tijdelijk twee nieuwe interacties (Trick en Treat) beschikbaar voor alle spelers in De Sims 4 en je moet er een kiezen om verschillende voorwerpen in het spel te ontgrendelen. Als je voor #TeamTrick kiest, wil je met je Sim iedereen in zicht laten schrikken en in het #TeamTreat moeten Sims zoete versnaperingen uitdelen aan de Sims die ze tegenkomen.

Het werkt zo:

  • Er bestaan #TeamTrick- en #TeamTreat-versies van elk voorwerp: #TeamTrick heeft een demonische deur, een skeletvis in een griezelige kom en een interactieve kist; #TeamTreat heeft een leeuwendeur, een snoepvis in een smakelijke kom en een eigen bruikbare kist.
  • Elke drie dagen moet elk team proberen het voorwerp van het eigen team tot het winnende voorwerp te maken. Uiteindelijk komt slechts één van beide versies van elk voorwerp in het spel terecht.
  • Van het team dat wint (met andere woorden: of er meer Trick-interacties of Treat-interacties zijn geweest) wordt de versie van het voorwerp begin november aan het spel toegevoegd.
  • Iedereen krijgt de voorwerpen, je acties bepalen welke voorwerpen er uiteindelijk aan het spel worden toegevoegd!

Wil je de zoete Snoepvis? Dan moet je hopen dat #TeamTreat in die periode wint, anders is het alles Skeletvis wat de klok slaat. De toffe Demonische Deur? Dat is een #TeamTrick-voorwerp, daarvoor moet dus ‘getricked’ worden. De kisten worden ook aan de verschillende teams toegewezen.

Welke kant kies jij? Ga naar Twitter, Instagram, Facebook en Tumblr en gebruik #TeamTrick en #TeamTreat om te laten zien voor welk team je bent en zegt het voort als je de voorwerpen voor jouw team ontgrendeld wilt zien.

Alle informatie staat hieronder vermeld en via dit artikel wordt je op de hoogte gehouden over de resultaten.

Uitdaging 1: 23 oktober – 25 oktober – De ‘Joker uit Simmeleur’ Deur of ‘Edgar de Genereuze’ Deur

DoorsBoth

Uitdaging 2: 26 oktober – 28 oktober – De Graten Kom of de Gummievis Kom

FishBoth

Uitdaging 3: 29 oktober – 31 oktober – De ‘Kijk Uit Koper’ Opbergkist of ‘Sierlijke Schoonheid’ Opbergkist

trickorTreat

The Sims

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

    1. Dat is nou eigenlijk net het leuke van de uitdaging. Zo moet je namelijk wel actief meedoen wil je voor iets gaan. Natuurlijk kun je als individu niet veel invloed uitoefenen op het eindresultaat, maar het gaat om het idee.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *