Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Eerste echte render van een peuter!

Peuters

Voor het eerst is er een officiële render opgedoken waarop we kunnen zien hoe een echte peuter eruit zou zien in De Sims 4! SimsDomination heeft namelijk ontdekt dat Angelique Wilson, vrouw van Andrew Wilson, CEO van EA, op Instragram een foto gedeeld heeft van een officiële render die ze hadden gekregen van het The Sims team ter ere van de geboorte van hun baby waarop we rechtsonder inderdaad een peuter zien!

Toch is dit nog niet meteen een reden om enthousiast te worden, want SimGuruyndsay heeft al bevestigd dat het hier slechts gaat om een uniek cadeautje voor de familie en dus niet direct betekent dat we binnenkort ook echt peuters mogen verwachten in De Sims 4.

8 gedachtes over “De Sims 4: Eerste echte render van een peuter!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>