Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Griezelige accessoires

De Sims 4 Trick of Treat uitdaging posters en video

Gisteravond is de nieuwe Trick of Treat uitdaging voor De Sims 4 begonnen en speciaal daarvoor heeft het team van The Sims nog een promotievideootje en twee promotieposters gedeeld. Het doel van de uitdaging is simpelweg om of zo vaak mogelijk de Trick interactie uitvoeren voor het ene voorwerp, of juist de Treat interactie voor de andere. Het voorwerp met de meeste interacties wint en komt straks in het spel.

>Trickjpg Treat

Let er wel op dat je in het spel aan hebt staan dat je je spelgegevens wilt delen, want anders worden jouw gegevens niet meegeteld. Wat zijn jullie favoriete voorwerpen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>