Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Weer twee nieuwe Trick of Treat challenge posters

image image

De Trick of Treat challenge is ondertussen alweer in zijn derde en laatste fase aanbeland en in de tussentijd zijn er daarom ook weer twee nieuwe poster gedeeld door het team van The Sims. De eerste twee uitdagingen zijn overigens al gewonnen door TeamTreat, dus dat betekent dat we sowieso al de houten deur (‘Edgar de Genereuze’ Deur) en snoep-vissenkom (Gummievis Kom) kunnen verwachten in de november update! Nu wordt nog bepaald welke schatkist we gaan krijgen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>