Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Keren reparateurs terug in de volgende update?

Zojuist is er weer een nieuwe teaser verschenen voor De Sims 4 met daarop niet veel meer dan enkel een moersleutel. Door het bijschrift dat erbij is gezet, lijkt het daarentegen toch best duidelijk een hint te zijn dat we volgende week dinsdag reparateurs kunnen gaan verwachten in een nieuwe update! Wat denken jullie?

2 gedachtes over “De Sims 4: Keren reparateurs terug in de volgende update?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>