Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Electronic Arts

EA: Infographic oktober 2015

De Sims 4

EA heeft weer een leuke nieuwe infographic in elkaar gezet met daarop zoals altijd weer allerlei statistieken van verschillende spellen in de periode van juli tot september dit jaar. Ook De Sims 4 komt er weer in voor en daarvan weten we dat er in deze periode wel zo’n 109 miljard in-game minuten zijn gespeeld en 10.9 miljoen massages zijn ontvangen! Nieuwsgierig naar alle andere weetjes? Klik dan op de link hieronder om de grote versie te zien!

| EA: The Playbook FY 2015 Q2 [Infographic] |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>