Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: #TeamTreat heeft alle drie de uitdagingen gewonnen!

‘Edgar de Genereuze’ Deur Gummievis Kom ‘Sierlijke Schoonheid’ Opbergkist

Na de eerste twee uitdagingen al te hebben gewonnen, heeft TeamTreat nu ook de derde uitdaging gewonnen! Dat betekent dan dat we ergens in november in een nieuwe update voor De Sims 4 de drie bovenstaande voorwerpen zullen krijgen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>