Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4: Geen nieuwe game packs of accessoires pakketten tot De Sims 4 Beleef het Samen

SimGuruDrake

Hey Everyone! As you already know, the studio is very focused on finishing The Sims 4 Get Together and getting it ready for release on December 8th. This does mean we will not be releasing any additional packs ahead of that date.

Zoals eigenlijk ook al wel te verwachten was, heeft SimGuruDrake nu ook bevestigd dat er geen nieuwe game pack of accessoires pakket meer komen voor de release van De Sims 4 Beleef het Samen op 10 december dit jaar.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>