Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

Community blog: 11 manieren om je clubs aan te passen in De Sims 4 Beleef het Samen

Jouw clubs, jouw regels

Wanneer De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* op 8 december in Noord-Amerika gelanceerd wordt, kun je kennismaken met een gloednieuw onderdeel: clubs! Met clubs kun je groepen Sims aansturen tijdens bijeenkomsten. Daar zullen ze de clubregels opvolgen, clubactiviteiten ondernemen en reageren op situaties zoals voorgeschreven door de club. Tijdens bijeenkomsten zullen Sims zelfs hun eigen voorkeursregels breken, om maar aan die van de club te voldoen.

Je kunt lid worden van bestaande clubs, zoals de Fijnproevers die van lekker eten houden of de stijlvolle Idolen, maar je kunt ook je eigen club oprichten! Hier zijn alle manieren waarop je jouw eigen clubs aan kunt passen.

Kies een naam voor je club.

Allereerst moet je natuurlijk bepalen hoe jouw club gaat heten. Je kunt met een vrij algemene naam gaan (De [Blabla]club) of voor een meer unieke en grappige naam kiezen!

Kies een logo voor je club.

Terwijl Sims een bijeenkomst bijwonen, zweven er kleine icoontjes boven hun hoofden. Hiermee wordt aangeduid dat ze met hun club aan het chillen zijn. Er zijn tientallen logo’s waar je uit kunt kiezen, dus als het goed is, kun je dat ene perfecte logo voor jouw club wel vinden.

De Sims 4 Beleef het Samen

Stel de clubvereisten in.

Wil je dat jouw club voor iedereen toegankelijk is? Of wil je het wat… exclusiever maken? Jij bepaalt welke Sims lid mogen worden door te bepalen welke leeftijdsgroepen, vaardigheidsniveaus en zelfs karaktereigenschappen clubleden moeten hebben.

Kies activiteiten voor de club.

Nu wordt het pas echt leuk. Je kunt uit een lijst met meer dan 100 activiteiten kiezen, waarmee je clubleden aan kunt sporen welke activiteiten er tijdens een bijeenkomst op het programma staan. Van het bespelen van een instrument, koken, grappen vertellen, kunst bekijken en nog (veel) meer. Je kunt tot wel vijf activiteiten aanbevelen voor je club, wat talloze mogelijkheden biedt!

Bepaal verboden activiteiten.

De keerzijde van de medaille is dat je ook vijf activiteiten kunt kiezen die jouw clubleden maar beter niet kunnen ondernemen. Wanneer je die met de activiteiten van de club combineert, krijg je allerlei knotsgekke scenario’s. Wil je dat jouw clubleden elkaar wel kunnen omhelzen, zoenen, romantisch kunnen doen, terwijl ‘O jaa!’ tijdens clubbijeenkomsten verboden is? Dat is mogelijk!

De Sims 4 Beleef het Samen

Maak jouw activiteiten specifieker.

Maar het blijft niet bij het uitkiezen van clubactiviteiten en verboden activiteiten, want je kunt ook een stapje verdergaan en bepalen met wie jouw leden deze dingen moeten doen. Misschien zwemmen jouw clubleden graag, tenzij er tegelijkertijd leden van een andere specifieke club in het zwembad zijn. Of misschien hebben ze helemaal niets te melden tegen leden van een andere specifieke club. Wie de regels overtreedt, kan uit de club worden gezet!

Creëer een cluboutfit.

Willen jouw clubleden allemaal een bijpassend jasje en pet dragen (met het bijbehorende clublogo) tijdens clubbijeenkomsten? Moeten ze allemaal hetzelfde… hotdogkostuum dragen? Jij kiest hun outfits uit en kunt de stijl van jouw club naar smaak aanpassen, zoveel je maar wilt.

Kies een hangplek.

Als club moet je toch zeker ergens kunnen chillen, of niet soms? Tijdens het oprichten van jouw club kun je een algemene plek kiezen als hangplek, zoals een bar of sportschool, of een specifieke locatie in de wereld. Verschillende soorten clubs hebben behoefte aan verschillende hangplekken. Een eetclub gaat het liefst naar verschillende koffietenten, terwijl een sportclub misschien alleen bij een specifieke sportschool samen wil komen.

De Sims 4 Beleef het Samen

Pas een hangplek aan.

Als je jouw hangplekken nog verder aan wilt passen, kun je ervoor kiezen om je club op een specifieke kavel samen te laten komen en deursloten gebruiken om alleen clubleden toegang te bieden tot bepaalde ruimtes, zodat ze hun eigen exclusieve clubhuis hebben. Dat betekent dat een kunstclub een geheim achterkamertje kan hebben, waar alleen de mooiste kunstwerken te bezichtigen zijn, of dat de gameclub een speciale ruimte heeft met extra computers waar leden op kunnen spelen. Er zijn ook speciale clubdecoraties die je kunt ontgrendelen om jouw hangplek nog verder aan te passen.

Ontgrendel een clubstemming.

Door je Sims zoveel mogelijk clubactiviteiten te laten ondernemen, kunnen ze extra clubpunten verdienen. Die punten kunnen gebruikt worden om allerlei voordelen te ontgrendelen, zoals geheime handdrukken en clubstemmingen. Clubstemmingen zijn emoties die jouw clubleden zullen ondervinden tijdens een bijeenkomst. Dat betekent dat je er bijvoorbeeld een energieke bijeenkomst van kunt maken voor jouw sportclub, of dat je bijeenkomsten van jouw romantische club flirterig kunt laten verlopen.

Verdien vaardigheidsboosts voor je club.

Er zijn nog meer voordelen behalve clubstemmingen, want je kunt ook vaardigheidsbonussen verdienen. Dat betekent dat jouw Sims een bepaalde vaardigheid sneller zullen ontwikkelen tijdens een clubbijeenkomst. Combineer dat met een stemming en je zult een aantal interessante resultaten zien. Een kunstclub die de artistieke vaardigheid sneller ontwikkelt en altijd geïnspireerd is, kan ongelofelijke schilderijen produceren.

We hebben ons best gedaan om het clubsysteem zo uitgebreid mogelijk te maken en we staan te popelen om te zien wat voor geweldige dingen jullie gaan creëren wanneer De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack in december gelanceerd wordt!

TheSims.com

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>