De Sims 3: Update 1.69 beschikbaar!

De Sims 3

De nieuwe update voor De Sims 3 met daarin de nieuwe Uitbreidingspakket- en Accessoirespakketmanager is nu eindelijk beschikbaar voor Windows!

Let op: De Creëer-een-Wereld tool is volgens SimGuruDrake NIET compatibel met deze update! Er wordt momenteel nog gewerkt aan een oplossing, maar als je graag met de tool werkt is het aan te raden de update nog niet te installeren.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

4 reacties

    1. Je gebruikt toch wel Windows neem ik aan? In principe zou je de update dan automatisch moeten krijgen, net zoals altijd ook al is geweest. Ik zie eerlijk gezegd zo gauw ook niet waarom je het nu niet krijgt.

      1. Ja ik gebruik Windows. Ik he b gisteren de sims 3 (en alles wat ik heb, de 11 Ep’s en Movie Stuff) er opnieuw opgezet, wnat ze hebben me Windows moeten herinstaleren. Ik heb de vorige update wel gehad.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *