Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen: Dinsdag weer een nieuwe trailer!

De Shms 4Beleef het Samen

Net als de afgelopen twee weken mogen we ook deze dinsdag volgens Los Sims Spain weer een trailer gaan verwachten voor De Sims 4 Beleef het Samen! Eerder zagen we al een trailer over de clubs en de twee nieuwe vaardigheden en als we het plaatje mogen geloven kan het nu best over de verschillende activiteiten gaan in Windenburg. Wat denken jullie?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>