Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen: Teaser van de Windenburg trailer!

Morgen komt er wederom een nieuwe trailer van De Sims 4 Beleef het Samen uit en ditmaal zal het gaan over de nieuwe wereld Windenburg. Eveneens krijgen we nu ook weer de dag van tevoren alvast een korte teaser te zien met wat ons morgen te wachten staat!

2 gedachtes over “De Sims 4 Beleef het Samen: Teaser van de Windenburg trailer!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>