De Sims 4: Gekleurde wereldkaarten in komende update!

Windenburg

Willow Creek Oasis Springs

Crinrict heeft vorige week al de kans gehad om De Sims 4 Beleef het Samen uit te testen samen met de nieuwe update die dan voor iedereen uit zal gaan komen. Naast wat bugfixes krijgen we hierin, zoals eerder al uitlekte, een nieuwe soort wereldkaart: geen saaie blauwe achtergrond meer, maar juist een kleurrijke kaart! Hieronder staat een lijstje met alle nieuwe dingen die straks voor iedereen beschikbaar zullen zijn:

  • 64-bit versie
  • Mods worden automatisch uitgezet bij een update
  • Een nieuw kaveltype: zwembad
  • 2 tot 6 verschillende zwembadkleuren
  • De layout en wereldkaart krijgen een kleine make-over
  • Bestaande groepen en hun gedrag zijn veranderd en verbeterd.
  • Je kunt voortaan de interactie Cateraar inhuren bij de koelkast en bar.
  • Verschillende nieuwe manieren om je Sims zich te laten voorstellen.
  • Nog wat andere bugfixes

Verder weten we nu ook dankzij Crinrict dat Windenburg uit zeven verschillende buurten zal gaan bestaan met een totaal van 27 kavels (waarvan 3 niet te bewerken zijn). Bovendien zullen twee kavels hiervan 64 bij 64 hokjes groot zijn! Vanavond of morgen zullen we nog een artikel online zetten met daarin de links naar allerlei previews en artikelen van andere fansites.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

6 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *