De Sims 4 Beleef het Samen: Alle previews op een rijtje!

De Sims 4 Beleef het Samen

Afgelopen week zijn er verschillende hands-on events geweest voor De Sims 4 Beleef het Samen in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en Polen. Gisteren is het embargo op het plaatsen van previews en screens afgelopen en zijn er al verschillende artikelen verschenen over de uitbreiding. Daarom hebben we in deze post even de Engels-, Duits- en Franstalige artikelen voor jullie verzameld en opgesomd. Morgen verloopt overigens nog het embargo op het posten van gameplay videobeelden, dus die zullen we hier ook zeker nog gaan posten!

Met dank aan SimsVIP!

Engels


Duits

Frans

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

4 reacties

      1. Dat had ik ook zeker willen melden, maar die link is dus blijkbaar ergens weggevallen tijdens het bewerken (indeling had ik namelijk nog veranderd op het laatst) en daarna niet meer opgevallen, maar zal ik er straks thuis nog bij plaatsen. 😛

        Het grootste deel weet ik overigens zelf ook wel te vinden hoor, zeker de Engelse en de Duitse. 😉 Alleen ter aanvulling omdat SimsVIP inderdaad netjes een lijst met deelnemers bijhield. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *