Community blog: 15 redenen om je te verheugen op De Sims 4 Beleef het Samen

Clubs, een nieuwe wereld en meer!

Het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* komt wereldwijd uit op 7 december dus spelers over de hele wereld kunnen Windenbrug gaan verkennen, clubs opzetten of de nieuwe dj- en dansvaardigheden uitproberen.

Maar dit expansion pack bevat nog veel meer leuke dingen. Hier zijn 15 redenen waarom wij ons verheugen om dingen samen te beleven.

De Sims 4 Beleef het Samen

Voer dagelijkse huishoudklusjes uit tijdens een clubbijeenkomst. Als Sims naar een clubbijeenkomst gaan, zullen ze doen wat de clubregels ze voorschrijven om te doen. Dus als jij jouw club vertelt om te tuinieren, dingen te repareren, dingen schoon te maken of te koken… dan is dat wat ze zullen doen als jij ze uitnodigt en een bijeenkomst begint. Echt, ze zullen de grootste lol hebben.

De Sims 4 Beleef het Samen

Verken griezelige locaties. Er gebeuren een aantal spookachtige dingen in Windenburg. Bezoek het Van Spooksma Landgoed om alles te weten te komen over het oude stel dat is omgekomen in het perfect gesnoeide doolhof, of ga naar de plaatselijke kroeg voor Spookavond (net zoiets als Meidenavond maar dan met meer spoken, maar dat had je waarschijnlijk zelf ook al bedacht).

De Sims 4 Beleef het Samen

Zorg voor de beste partysfeer. Er zijn tal van nieuwe draaitafels met verschillende mogelijkheden om ze aan te passen. Zet je nachtclub vol met tv’s tijdens het draaien om het volledige effect te zien; met Telesplosie kan de DJ de televisies in de ruimte overnemen voor het ultieme optreden.

De Sims 4 Beleef het Samen

Hef het glas met vrienden en familie. De bar is volledig vernieuwd om de Europese stijl te onderstrepen met nieuwe versnaperingen, eten en de mogelijkheid om een rondje te geven. Er zijn ook thema-avonden zoals een Riddernacht en een Meidenavond dus neem regelmatig een kijkje om te zien wat de kroegen van Windenburg allemaal te bieden hebben.

De Sims 4 Beleef het Samen

Geef een dansfeest in de oude ruïnes of op de Klippen. Hoewel de ruïnes er misschien een beetje vervallen uitzien, vormen ze de perfecte plek om er ’s avonds met je liefje heen te sluipen. Een draaitafel en bar zijn voorradig, maar jij zult zelf het feest mee moeten brengen.

De Sims 4 Beleef het Samen

Manipuleer het publiek met je waanzinnige mixes. De beste DJ’s kunnen de interactie ‘Het publiek aanvoelen’ gebruiken om hun emoties te bespelen. Het is een geweldige manier om te zien welk effect de muziek heeft op de ziel van een Sim!

De Sims 4 Beleef het Samen

Zet een club op om met een andere club te wedijveren. Aardig zijn is allemaal leuk en aardig, maar soms wil je gewoon lekker klieren. Kies een onschuldig uitziende club (zoals de door eten geobsedeerde maar verder best aardige Bovenlagers), zet dan een nieuwe club op en stel hun clubactiviteiten in om de andere club te pesten en te kwellen. De chaos is dan compleet!

De Sims 4 Beleef het Samen

Trek een rammelend ridderpak aan. Maffe pakken zijn essentieel voor elke Sims-beleving. Trek je kleine lastpak een gloednieuw ridderpak aan om incognito de hele stad op stelten te zetten. Of pak een borrel tijdens Riddernacht met een groep gelijkstemde mafkezen.

De Sims 4 Beleef het Samen

Stoot een clubleider van de troon. Sluit je aan bij een club dat een leider heeft, sluit vriendschap en roddel er dan flink op los. Als het moment daar is zet je de leider af met een clubcoup! Het is riskant, maar het resultaat is o zo zoet.

De Sims 4 Beleef het Samen

Kleed je slecht geklede buren aan met behulp van de inloopkast. Ben je het zat om je buren in saaie outfits te zien rondlopen? Dat geeft niet, niet iedereen heeft jouw gevoel voor stijl. Dus koop een van de nieuwe inloopkasten, nodig ze uit en steek ze in het nieuw. Jij blij, zij blij.

De Sims 4 Beleef het Samen

Dans tot in de vroege uurtjes met je beste vrienden. Natuurlijk kun je in je eentje dansen, maar er zijn maar weinig dingen die er zo cool uitzien als jouw Sim dansend met vrienden in perfecte harmonie op de vetste tracks. Met de dansvloer kunnen je Sims zelfs georganiseerde, gesynchroniseerde dansbewegingen uitvoeren.

De Sims 4 Beleef het Samen

Speel nieuwe spelletjes met je Sims. Er zijn zoveel manieren om je vrijetijd door te brengen! Stuur Sims naar de kroeg om arcadegames te spelen, te darten of een potje tafelvoetbal te spelen. Er is ook een nieuw bordspel dat fans van De Sims 2 misschien wel herkennen: Maak De Lama Niet Wakker.

De Sims 4 Beleef het Samen

Behaal het maximale niveau van een vaardigheid die jouw Sim en diens beste vrienden uitdaagt. Zet een club op, laat ze een activiteit uitvoeren die te maken heeft met de vaardigheid, en geef dan clubpunten uit om voordelen te kopen waarmee je de vaardigheid kunt verbeteren. Je Sims zullen binnen no-time ware meesters zijn!

De Sims 4 Beleef het Samen

Spring schandalig in je blootje in het water. Of doe wat dan ook in je blootje! Naaktheid is niets om je over te schamen, mits je in het juiste gezelschap verkeert. Dus duik vanaf het springplatform in het water zonder je druk te hoeven maken over je outfit. Wat maakt het uit? Het is alleen maar een beetje bloot!

De Sims 4 Beleef het Samen

Vraag de barista voor een perfect gemaakte cafeïnestoot. Begin je ’s avonds laat een beetje in te kakken? Haast je naar het café en bestel een drankje die je de hele nacht op de been houdt. Of het nu een latte, cappuccino, of Americano is, je Sims stuiteren binnen de kortste tijd weer van de energie!

En dit is nog maar een klein voorproefje van wat De Sims 4 Beleef het Samen te bieden heeft. We zijn benieuwd naar de waanzinnige clubs die jullie opzetten, de absurde kavels die jullie bouwen en de grappige verhalen die jullie vertellen in Windenburg.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. De Nederlandse versie van de blog wil nu al een uur lang maar niet online komen (404 error), dus voorlopig moeten we het even houden bij de Engelse versie. Zodra de Nederlandse online komt, updaten we de post weer. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *