Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen vanaf nu verkrijgbaar!

Vandaag is het dan zover; De Sims 4 Beleef het Samen is vandaag na een maandje uitstel eindelijk uit! Heb je de uitbreiding al en is het aan te raden aan andere Simmers? Laat het dan vooral weten in deze twee topics!

| Het grote ‘Ja ik heb De Sims 4 Beleef het Samen!’ topic |

| Wat vind jij van De Sims 4 Beleef het Samen? |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>