Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

[Reminder] De Sims 4 Beleef het Samen: Vanavond Live Broadcast!

Vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd zal er een Live Broadcast te zien zijn van het nieuwe uitbreidingspakket De Sims 4 Beleef het Samen op het officiële Twitch kanaal van Th eSims. Via de bovenstaande widget of op Twitch zelf kun je de stream vanavond live volgen.

Zoals gewoonlijk zullen we vanavond of morgen de herhaling nog plaatsen zodra deze beschikbaar is voor diegene die het vanavond niet kunnen zien!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>