Community blog: 5 Tips om jouw club te verbeteren in De Sims 4 Beleef het Samen

Zo maak je jouw club nog beter

TS4_545_EP02_PWT1_Still017

De Sims 4 Beleef het Samen* is vorige week gelanceerd en ik heb nu al over een aantal absurde en fantastische clubs gehoord, die spelers met behulp van het nieuwe clubsysteem hebben opgericht. Maar als je nog steeds op zoek bent naar advies over het creëren van een perfecte groep Sims om samen leuke dingen te beleven, dan zijn hier wat tips waar je mee aan de slag kunt gaan.

Ga op zoek naar Sims met dezelfde interesses. Heb jij je ooit afgevraagd welke Sims in jouw wereld ambitieus zijn? Je kunt er heel snel achter komen door jouw eigen ‘Ambitieuze Club’ op te richten met behulp van de Clubvereisten. Stel in dat het hebben van de ambitieuze eigenschap een van de vereisten is en ga een lid toevoegen aan jouw club. Na het bepalen van een vereiste voor de club, krijg je hier namelijk alleen de Sims te zien die aan deze eisen voldoen. Zo heb je in één klap toegang tot een lijst van de ambitieuze Sims uit jouw wereld.

Stel de juiste outfit samen. Je moet na het oprichten van een club niet vergeten om hun outfit samen te stellen. Ga naar het Clubpaneel rechtsonder en klik op het icoontje van het shirt om jouw cluboutfit aan te passen. Je kunt een stijl of kleur aanpassen, of er echt helemaal voor gaan en de exacte outfit van de club aanpassen. En vergeet niet om een jack of pet voor de club te kopen met behulp van jouw clubpunten!

TS4_545_EP02_PWT1_Still010

Bouw jouw ontmoetingsplek. Iedere club heeft een eigen clubhuis nodig. Je kunt vrijwel iedere locatie omtoveren in de ontmoetingsplek voor jouw club. In de Clubmanager kun je op het icoontje van het huisje klikken en een locatie instellen voor de ontmoetingsplek van jouw club. Zo gauw je een locatie hebt geselecteerd, kun je hierheen gaan en de ontmoetingsplek van jouw club verder uitbouwen. Een aantal van mijn favoriete ontmoetingsplekken zijn een geheim achterkamertje, een kelder of dakterras. Nadat je de locatie hebt gebouwd, moet je vooral niet vergeten om een deur te plaatsen, zodat je die kunt vergrendelen zodat alleen clubleden ‘m kunnen openen.

Clubvoordelen kopen. Als jouw club samenkomt en clubactiviteiten onderneemt, levert dat clubpunten op. Deze punten kun je spenderen aan verschillende voordelen waar jouw club verder van kan profiteren. Als jouw club bijvoorbeeld op een sport is gericht, wil je misschien het voordeel ‘Fitnessboost’ kopen. Deze boost zal de snelheid waarmee jouw Sims de fitnessvaardigheid ontwikkelen tijdens een clubbijeenkomst verhogen. Er zijn ook andere dingen te verkoop, zoals clubhanddrukken en krachtige clubstemmingen om jouw club in de juiste stemming te brengen. Als je een romantische club hebt, wil je misschien de flirterige clubstemming kopen. Je kunt deze stemming ook gebruiken om jouw volgende clubbijeenkomst wat spannender te maken door iedereen flirterig te laten worden.

TS4_545_EP02_PWT1_Still007

Regels met een doel instellen. Misschien wil je regels instellen om bepaalde types buiten te sluiten. Wanneer je een sociale regel instelt, kun je een doel bepalen. Je kunt bijvoorbeeld een regel instellen om ondeugend te zijn tegen iedereen, een specifieke club of een specifieke leeftijd. Je kunt dit gebruiken om rivaliserende clubs op te richten. Voor dit voorbeeld hebben we de regel ingesteld om ondeugend te zijn tegen iedereen, maar we willen niet dat onze clubleden ondeugend zijn tegen elkaar. Daarom moeten we een verboden activiteit instellen om de Sims niet ondeugend te laten zijn tegenover onze specifieke club. In dit geval gaat het om de Dramalama’s.

Op zoek naar meer nieuws over De Sims 4 Beleef het Samen? Kijk hoe je jouw eigen club naar smaak aan kunt passen en lees 15 redenen om zin te krijgen in De Sims 4 Beleef het Samen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *