De Sims 4: Update 1.13.106 beschikbaar!

Zojuist is er weer een kleine update uitgekomen met daarin enkele bug fixes voor De Sims 4. Om de update te downloaden, hoef je in principe alleen maar Origin op te starten, want dan start de update automatisch. Mocht dat niet gebeuren, dan kun je ook nog altijd met je rechtermuisknop op de box-art van De Sims 4 klikken en dan de optie ‘Controleren op updates’ selecteren.

Update: 17-12-15 – PC-versie 1.13.106,1010 / Mac-versie 1.13.106.1210

Hoi Simmers!

Ik ben SimGuruGnome en ik wil het even over het oplossen van problemen hebben. Ik schrijf dit stuk voor wie het maar wil lezen.

Ik zei laatst nog tegen onze PR-medewerker SimGuruDrake dat ik nooit meer schrijf dan ik kan lezen. De rest laat ik over aan de spellingscontrole.

Maar luister goed naar dit bericht over verholpen problemen en volg het advies van Gnome op. Wanneer er een Sim met wilde ogen voorbij loopt, op jouw voordeur klopt en jou ‘Sul sul, plerg majah bliff?’ vraagt, dan kun je hem gewoon strak aankijken en herinneren wat de Gnome altijd zegt.

‘Plerg majah bliff? Neeshga, voo oonapa oonsosh…’

Dus, wat hebben we precies gedaan?

 • We hebben een paar specifieke problemen opgelost met de 64 bit-versie voor PC, die snel door de community vastgesteld konden worden.
  • Video’s zullen niet meer leeg zijn wanneer ze op bepaalde videospelers af worden gespeeld.
  • Sims zullen niet meer knipperen in schemerlicht.
 • Als je jouw Sim opdraagt om het toilet te gebruiken, zullen andere acties in de wachtrij niet meer geannuleerd worden.
 • We hebben geconstateerd dat onze Sims iets vaker O jaa! bedrijven dan de norm is. Misschien zijn het de wintermaanden, misschien komt het doordat de lente weer op komst is… of misschien…
  • Tja… het is gewoon iets te veel. De Sims kunnen nog steeds autonoom O jaa! bedrijven, maar we hebben de frequentie waarmee Sims dit doen verlaagd, meer beperkingen toegevoegd voor ‘waarom ze dit mogen’ en er in het algemeen voor gezorgd dat ze minder vaak zin hebben in een potje O jaa!
 • Er kan wederom geklikt worden op hashtags voor beschrijvingen (#hashtag) in de galerie.
  • Als resultaat zijn de trending hashtags terug in de galerie.
   We hebben ook een probleem verholpen met mp3-afspeelmogelijkheden voor aangepaste muziek, waardoor bepaalde mp3-bestanden niet herkend werden.
 • Cluboutfits zullen nu beter werken in combinatie met aangepast materiaal.

Wederom bedankt voor de aandacht voor deze verholpen problemen en volg ons advies voor een stormachtige avond op, terwijl je jouw game speelt, muziek draait en gegevens downloadt in datastromen die een slinger van groene cijfers, letters en symbolen vormen (want zo ziet het patroon eruit). Vergeet niet wat die goede oude SimGuruGnome doet wanneer de buurt volop bruist en er ruimtewezens neerdalen om Sims te ontvoeren en de zuilen van het landgoed van de Van de Kerkhofs staan te schudden. Ja, SimGuruGnome deinst niet terug voor een flinke storm, blijft rechtovereind staan en zegt: ‘Geef mij jouw beste ob-la-di, maatje. Ob-la-da… ob-la-da.’

Tot de volgende keer,

SimGuruGnome

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

 1. Hallo,

  Misschien weten jullie dit, ik heb orgin opgestart maar de update krijg ik maar niet aan de praat..
  als ik op het spel klik en vraag voor een update en er op klik gebeurt er niks hierdoor kan ik helaas de sims niet spelen..

  1. Ook niet als je met je de optie ‘Contoleren op updates’ gebruikt (daarvoor moet je met je rechtermuisknop op de box-art van Sims 4 klikken in je spellenbibliotheek)? Anders kan misschien de optie ‘Game repareren’ ook nog helpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *