Community blog: 7 Goede voornemens die in De Sims 4 veel gemakkelijker zijn dan in het echte leven

Gelukkig Nieuwjaar!

Het nieuwe jaar is een fantastisch moment voor een frisse start; om de zaken die je aan jezelf wilt veranderen aan te pakken. Gebruik de kalender als springplank naar een nieuwe versie van jezelf. Maar verandering is niet gemakkelijk en het vergt flink wat werk. Het is dan ook niet vreemd dat de meeste mensen hun goede voornemen na een paar weken al uit het raam gooien.

In De Sims 4 is het gelukkig veel eenvoudiger om je aan goede voornemens te houden. Hier zijn een paar van de populairste goede voornemens. Kijk zelf hoe die voor jouw Sims veel eenvoudiger vol te houden zijn dan voor jou.

Rijk worden

In het echte leven
loten? Erfenis van een verre oom? Een quiz op televisie winnen? Een nieuwe, hippe app ontwerpen? Om het van ‘niet rijk’ tot ‘rijk’ te schoppen, heb je een flinke dosis geluk nodig.
De Sims 4
Motherlode.

Promotie maken

In het echte leven
je weet nooit precies waar jij je op jouw werk moet concentreren om kans te maken op een promotie. Soms moet je veel overuren draaien, terwijl het soms juist om het leren van nieuwe vaardigheden gaat. En zelfs dan kan het nog niet gebeuren!
De Sims 4
wil je jouw Sim op laten klimmen van ‘IJzeren arm van de wet’ tot ‘Veldagent’? Werk aan het charisma en ga vriendelijke interacties met andere Sims aan. Ze zullen het sneller tot geheim agent schoppen dan jij je voor mogelijk had gehouden!

De Sims 4

Een nieuwe vaardigheid leren

In het echte leven
met uitzondering van dingen als jongleren en het bereiden van een nieuw gerecht, is het moeilijk om vast te stellen wanneer je nou echt een nieuwe vaardigheid onder de knie hebt. Bovendien kan het gebeuren dat je maandenlang oefent en er dan pas achter komt dat het veel moeilijker is dan je gedacht had.
De Sims 4
gewoon doen! En blijven doen! Kijk hoe die handige balk steeds voller raakt. Hiermee kun je zien dat jouw Sim hard op weg is om steeds beter te worden in komedie/vissen/tuinieren/gitaar spelen/handigheid of een van de andere vaardigheden.

Lees meer boeken

In het echte leven
lezen is helemaal niet zo moeilijk; je bent er nu zelfs mee bezig! Iedereen weet dat lezen goed voor je is… maar daar staat een televisie… en het nieuwste seizoen van die ene serie wil je niet missen en…
De Sims 4
de tijd vliegt niet alleen voorbij terwijl jouw Sim aan het lezen is, maar hij of zij steekt er ook nog wat van op! Een heleboel zelfs! Sims kunnen bijna overal beter in worden door een paar uurtjes een boek te lezen. Dat is pas echt efficiënt!

De Sims 4

Afvallen

In het echte leven
als je fit wilt worden, dan moet je op dieet en sporten. Dat betekent dat je een paar keer per week naar de sportschool moet en al het lekkers even moet laten staan (zoals ijs en pizza).
De Sims 4
zet een lopende band in dat extra kamertje (of waar je maar wilt) en gebruik het ding een paar keer per week. Trek in wat pizza’s? Geen probleem, met een paar klikken vliegen die kilo’s er weer vanaf.

Je huis opruimen

In het echte leven
dit hangt er helemaal vanaf hoe groot jouw huis is. Nou ja, dat is niet helemaal waar; zelfs het opruimen van je slaapkamer kan een nachtmerrie zijn. Als je nieuwe meubels koopt, moeten die ook allemaal bezorgd en in elkaar gezet worden. Dat kan ook nog eens een paar uur duren.
De Sims 4
klik op de spullen die je niet meer hoeft, gooi ze weg en zet nieuwe dingen neer. Bevalt de kleur van het bed je niet? Geen probleem, die kun je gewoon veranderen. Je kunt het hele huis van jouw Sim binnen een paar minuten weer helemaal netjes hebben.

De Sims 4

Gezinsuitbreiding

In het echte leven
dat hoeven we hopelijk niet uit te leggen. Je weet hoe dit in zijn werk gaat en als dat niet zo is, is dit niet de plek om er meer over te weten te komen.
De Sims 4
er is gewoon een knop ‘Kindje proberen te maken’. Klik erop en… boem! Baby! Als je snel bent, kan je Sim binnen een paar weken zelfs de kleinkinderen verwelkomen.

Er zijn vast nog meer goede voornemens, maar met deze doelen hebben jouw Sims het in ieder geval een stuk gemakkelijker dan jij! Als je nog meer voorbeelden hebt, kun je die met ons delen via Twitter door middel van de hashtag #SimYearResolutions. De beste wensen voor het nieuwe jaar!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *