Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Filmavond accessoires

Community blog: Het is tijd voor een filmpje! De Sims 4 Filmavond Accessoires verschijnt volgende week

Kijk onder de sterren naar de sterren

Zet een bak popcorn klaar en trommel je vrienden op; De Sims 4 Filmavond Accessoires* gaat op 12 januari in première en bevat spullen die jouw Sims nodig hebben voor een heerlijk ontspannen filmavondje.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken, is een fantastisch scherm en met het Projectotron Filmscherm zit je helemaal goed. Dit nieuwe product is meer dan een hele grote televisie, want er zitten wel tien originele films in het geheugen; van actie en komedie tot romantiek en horror. Er zijn zelfs twee familiefilms, mochten jouw Sims een filmpje met de kinderen willen kijken. Iedere film heeft een uniek verhaal. Kijk mee met je Sims om te zien hoe zij samen schrikken, huilen of schateren van het lachen tijdens het bekijken van de films.

Er gaat niets boven een groepsvertoning in de openlucht na zonsondergang, maar dat is niet de enige manier om de nieuwe films te bekijken. Je kunt je altijd terugtrekken om lekker in je eentje van deze films op televisie te genieten, als je meer behoefte hebt aan een knusse omgeving.

Tijdens het kijken van een film mag een flinke schaal met popcorn op schoot natuurlijk niet ontbreken en gelukkig hebben we daar de Popcornpoffer voor. Jouw Sims kunnen traditionele popcorn met boter, kaas, karamel of ketelpopcorn poffen en verorberen. Denk er wel aan… Tijdens het kijken van een enge scène in een horrorfilm kan de popcorn overal in het rond vliegen!

Maar we wilden het natuurlijk niet bij films (en popcorn) laten. In De Sims 4 Filmavond Accessoires vind je ook nieuwe meubels en decoraties die jouw geweldige loungeplek een stuk fleuriger maken. Je kunt een geweldige filmzaal inrichten of buiten een openluchtbioscoop creëren met een ongedwongen sfeertje, zodat jouw Sims lekker buiten films kunnen kijken.

De Sims 4 Filmavond accessoires

De Sims 4 Filmavond Accessoires wordt wereldwijd gelanceerd op 12 januari. Staan jouw Sims al te trappelen om wat filmpjes te kijken en heerlijk te chillen?

TheSims.com

9 gedachtes over “Community blog: Het is tijd voor een filmpje! De Sims 4 Filmavond Accessoires verschijnt volgende week”

 1. desims2

  Weinig info omdat dit pakket weinig is. Dit is alles.’
  Ik laat deze in de winkel net zoals alle anderen die tot nu toe voor de sims 4 zijn uitgebracht. Alleen get to work vind ik wat waarde toevoegen

  1. Rudy

   Lijkt me eerlijk gezegd van niet. Het zijn allemaal filmpjes van Sims 3 (zoals nu overigens ook al het geval is op de televisie) en dan zou het letterlijk naar elke uitbreiding kunnen wijzen. 😛

 2. Dani

  Rudy dat wil ik niet horen :p
  Wil gewoon sims 4 huisdieren hebben.
  Kijk daar gewoon uit elke keer als ik hier op de site kijken hoop ik dat er keer zon uitbereiding staat. Maar zag nu dat filmavond kwam

  1. Rudy

   Dat wil bijna iedereen wel. 🙂 Als het in ieder geval de trend van Sims 1, 2 en 3 blijft volgen, dan zou ik zelf verwachten dat het rond september/oktober/november dit jaar uit zou moeten komen: twee jaar na de release als 4e/5e uitbreiding. Wie weet zet die lijn zich misschien ook nu weer door. Laten we het hopen! 😀

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>