Community blog: Zo maak je een geweldig kantoor in De Sims 4

Een thuiskantoor

Als je de galerie al eens hebt geopend heb je waarschijnlijk de mooiste creaties gezien, van absurde villa’s tot verbluffende woonhuizen. En wij krijgen vaak dezelfde vraag voorgeschoteld: hoe doen ze dat toch?! Dat heeft ons geïnspireerd om leden van de community uit te nodigen om anderen te laten zien hoe ze die geweldige dingen uit de galerie kunnen bouwen.

Vandaag willen we manieren laten zien om het kantoor van je Sims te verbouwen en verbeteren! We hebben de populaire bouwer James Turner (ook wel bekend als The Sim Supply) uitgenodigd om wat tips te geven voor het bouwen van een fantastisch kantoor in De Sims 4. Hieronder is zijn gids te vinden*.

Een van de ruimtes die al snel vergeten wordt in de huizen van de Sims is hun kantoor. Vaak ontwerp ik ruimtes die ik zelf wel zou willen hebben en die aansluiten op mijn behoeften. Daardoor krijg ik volop inspiratie om met de ruimte te experimenteren.

Kantoor_1

Dit is de manier waarop ik graag de ruimtes die ik creëer en deel inricht.

Kantoor_2

Stap één: kies een interessante vorm. Het is geen probleem om met een normale rechthoekige of vierkante ruimte te werken, maar ik werk het liefst met vreemde hoeken in een ruimte. Daardoor daag ik mijzelf uit om de ruimte zo goed mogelijk in te richten en creatief te zijn. Nu we toch bezig zijn, installeer ik wat tijdelijke verlichting, zodat we kunnen zien wat we aan het bouwen zijn!

Kantoor_3

Stap twee: kies een kleurenschema voor de ruimte. Dit zal vaak bepalen hoe de gehele ruimte er qua stijl uit zal komen te zien en je hoeft ook niet bang te zijn om meerdere soorten behang te gebruiken. In dit geval heb ik er drie gebruikt: de bakstenen muur zonder verf, met verf en een gladde witte muur. Deze simpele selectie van meerdere patronen maakt de muren minder saai.

Kantoor_4

Stap drie: bepaal de basisposities van voorwerpen. Voordat we in de ruimte met de details aan de slag gaan, bepalen we waar we de belangrijkste spullen neer gaan zetten. Voor een kantoor zijn dit het bureau, de boekenkasten en eventueel een leesfauteuil. Dit is ook een goed moment om te bepalen waar je ramen en opzienbarende muurdecoraties wilt plaatsen. In het voorbeeld hierboven, heb ik drie bureaus gecombineerd om één groot hoekbureau te vormen. Om dit te doen, voer je de cheat in om voorwerpen te verplaatsen, bb.moveobjects, en tijdens het plaatsen van de bureaus houd je de ALT-toets op jouw toetsenbord ingedrukt, zodat je de bureaus zo dicht tegen elkaar aan kunt zetten als mogelijk is.

Kantoor_5

Stap vier: kies details voor de ruimte. Ik heb hier een paar interessante technieken gebruikt om een ruimte te vormen die netjes is en er toch uitziet alsof er gewerkt wordt. Terwijl de cheat voor het verplaatsen van voorwerpen uit stap drie nog steeds actief was, heb ik wat spullen op interessante plekken neergezet. Zo doorkruisen de boekenplanken bijvoorbeeld de stalen balken. Ook heb ik de kleine keukenkastjes onder het bureau geplaatst, zodat ze eruit zien als opslagruimte. Eén leuke techniek die ik ontdekt heb, is de mogelijkheid om spullen helemaal los op bureaus te kunnen plaatsen. Het is vrij eenvoudig zo gauw je het eenmaal in de vingers hebt. Plaats een voorwerp op het bureau en zorg ervoor dat de cheat om voorwerpen te verplaatsen nog steeds actief is. Pal het voorwerp weer op, maar houd deze keer ALT ingedrukt om het voorwerp vrij te kunnen verplaatsen. Zo kun je het voorwerp plaatsen op dezelfde manier als je dat op de vloer doet, alleen kun je dat deze keer bovenop het bureau doen. Het is zelfs mogelijk op andere oppervlakken!

Kantoor_6

Kantoor_7

Stap vijf: zorg ervoor dat het allemaal werkt! We hebben behoorlijk ongewone dingen gedaan met de voorwerpen die we geplaatst hebben, dus het is voordat je jouw creatie deelt belangrijk om te controleren of alles naar behoren functioneert, zodat de ruimte werkt waar hij voor ontworpen is!

Ga aan de slag om geweldige ruimtes te creëren! Hopelijk heb je ook wat inrichtingstrucs geleerd.

Je kunt een aantal van mijn creaties in de galerie vinden onder mijn ID: SimSupply. Ook ben ik op Twitter te vinden als @JamesTurnerYT, mocht je nog brandende vragen voor mij hebben!

Wil je meer te weten komen over De Sims 4? Bekijk tips voor het bouwen van een geweldige keuken en zie hoe je een verbluffende badkamer bouwt in De Sims 4.

Bron: TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *