Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Electronic Arts

EA: Infographic januari 2016

Infographic januari 2016: De Sims 4

EA heeft zoals gewoonlijk weer een leuke infographic gemaakt vol met allerlei feitjes en statistieken uit het afgelopen kwartaal van enkele van haar populaire spellen. Ook De Sims 4 staat er weer bij en daarvan weten we nu dus dat er in de periode van oktober tot december in totaal gedurende 5.3 miljard minuten is gespeeld!

Omdat de gehele infographic wat te groot is om helemaal zo op de homepage te zetten, kun de rest van de weetjes vinden als je op de ‘Verder lezen’-knop hieronder klikt.

Infographic januari 2016

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>