Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: Nieuwe update beschikbaar (28 januari)

Gisteravond is er weer een nieuwe update (versie 9.11.5) uitgekomen voor Origin met deze keer wat verbeteringen aan de server en – zoals gewoonlijk – ook weer wat andere kleine bug fixes. Om de update te installeren, hoef je alleen maar Origin op te starten, de update start dan automatisch.

Versie 9.11.5

  • Verschillende verbeteringen aan serverinfrastructuur.
  • Diverse bugs verholpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>