Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: Nieuwe update beschikbaar (2 februari)

Verrassend snel na de vorige update van 28 januari is er ook vandaag een kleine nieuwe update (versie 9.11.6) uitgekomen voor Origin. De update lost ditmaal enkel een paar bugs op. Om de update te installeren, hoef je alleen maar Origin op te starten, de update start dan automatisch.

Versie 9.11.6

  • Diverse bugs verholpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>