Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires aangekondigd!

Het is weer zover; het volgende accessoires pakket komt er alweer aan! Na Halloween met De Sims 4 Griezelige accessoires krijgen we nu speciaal voor Valentijnsdag De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires. Zoals de naam al doet vermoeden, draait het pakket helemaal om je tuin met alles erop en eraan, en dan vooral het romantische aspect daarvan. De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires zal volgende week dinsdag 7 februari uit gaan komen. Wat vinden jullie er tot nu toe van?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>