Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

SN Gids: Fluisterende Wensput

SN Gids: Fluisterende Wensput

De Fluisterende Wensput is een van de twee nieuwe premium objecten uit het accessoirespakket De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires. Iets wensen betekent alleen nog niet meteen dat die wens ook daadwerkelijk uitkomt zoals je zou willen! Meer weten? Lees dan snel deze gids.

| SN Gids: Fluisterende Wensput |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>