Vervang thumbnails van creaties in de Galerie van De Sims 4 voortaan met de Tray Importer

The Sims 4 Tray Importer

Iedere Simmer weet onderhand wel hoe frustrerend het soms kan zijn dat de online Galerie van De Sims 4 automatisch gegenereerde thumbnails gebruikt in plaats van de mogelijkheid te bieden eigen gemaakte screenshots te uploaden. Gelukkig heeft deevo van L’UniverSims daar met zijn de The Sims 4 Tray Importer tool een oplossing voor bedacht. Met behulp van de Tray Importer tool is het voortaan namelijk mogelijk om in de bestanden van opgeslagen creaties uit je persoonlijke Bibliotheek de lelijke, automatisch gegenereerde thumbnails te vervangen met een je eigen afbeeldingen. Eindelijk geen saaie screenshots recht van voren meer bij kavels!

De tools is (op dit moment) alleen beschikbaar voor Windows en kan via de onderstaande link op L’UniverSims worden gedownload. Lees vooral ook de bijbehorende tutorial om precies te weten te komen hoe je de afbeeldingen nou op de juiste manier moet vervangen.

Update 22 maart – De nieuwe update van vandaag (update 1.16) zorgt er blijkbaar voor dat alle creaties met eigen thumbnails voortaan automatisch zullen worden aangezien als custom content wat ervoor zorgt dat Simmers minder snel je downloads zullen vinden in de Galerie. Het is dus aan te raden je thumbnails niet meer zomaar te gaan veranderen, tenzij je dat absoluut wil.

| L’UniverSims: The Sims 4 Tray Importer |

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *