Deze week nog geen aankonding van nieuw game pack voor De Sims 4

SimGuruDrake

Nadat eerder deze week al het (mogelijke) derde Bundel pack voor De Sims 4 is verschenen op een Slowaakse webshop met daarbij een genoemde releasedatum van eind maart, lijkt het niet onlogisch dat we – om qua inhoud in lijn te blijven met de eerdere twee Bundel packs – ergens in maart een nieuwe game pack gaan krijgen. Samen met De Sims 4 Filmavond accessoires en Romantische Tuinaccessoires krijg je op die manier immers een volle en unieke bundel.

Mocht dat gerucht vervolgens ook waar zijn, dan moeten we daar zeer binnenkort zeker nog een officiële aankondiging van gaan krijgen: bij de twee eerdere game packs De Sims 4 In de Natuur en Wellnessdag kwamen de aankondigingen respectievelijk zo’n vier en twee weken van tevoren, en dat zal voor een derde game pack naar alle waarschijnlijkheid evenzo gaan gelden. Deze laatste week van februari hoeven we volgens SimGuruDrake een dergelijke aankondiging daarentegen nog niet te verwachten, maar wie weet brengt maart ons straks meer bruikbare informatie! Zodra er meer bekend is, zullen we dat uiteraard melden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *