Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

De perfecte oasis in de buitenlucht

Als je de galerie al eens hebt geopend heb je waarschijnlijk de mooiste creaties gezien, van absurde villa’s tot verbluffende woonhuizen. En wij krijgen vaak dezelfde vraag voorgeschoteld: hoe doen ze dat toch?! Dat heeft ons geïnspireerd om leden van de community uit te nodigen om anderen te laten zien hoe ze die geweldige dingen uit de galerie kunnen bouwen.

Vandaag willen we manieren laten zien om de veranda van je Sims te verbouwen en verbeteren! We hebben de populaire bouwer Deligracy uitgenodigd voor een aantal tips voor het maken van een prachtige veranda in De Sims 4. Hieronder staat haar handleiding*.

Hallo! Ik ga jullie leren een prachtige veranda voor buiten te maken, versierd met allerlei groen. Het is ietwat uitgebreid en er komen spullen voorbij uit De Sims™ 4 Romantische Tuinaccessoires.

Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

Tijdens wat voor bouwproces dan ook, probeer ik altijd experimenteel te werk te gaan om een uniek resultaat te krijgen. Voor deze veranda gebruik ik de cheat ‘Move Objects’ (voorwerpen verplaatsen) om voorwerpen met elkaar te overlappen en te laten doorkruisen. Je moet deze cheat activeren voordat we beginnen. Zet de cheat aan door ctrl-shift-c in te drukken en ‘bb.moveobjects’ in te voeren. Druk op Enter.

Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

Stap één: begin de vorm te creëren.

Maak een achthoekige vorm van dit formaat en verhoog de fundering tot een geschikte hoogte. Voeg een vloer en hek toe die in de buitenlucht niet misstaan. Het is een goed idee om hierbij voor dezelfde kleuren te kiezen. Plaats tot slot een trapje die twee treden breed is.

Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

Stap twee: kies een luifel.

Ik vind deze luifel uit het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack mooi. Herhaal de luifel om nog een achthoekige vorm te creëren (gebruik de ‘>’ toetsen om te draaien) en zorg dat de zuilen naar buiten gericht staan, zodat onze ruimte zo groot mogelijk wordt!

Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

Stap drie: ga het interieur ontwerpen.

Gebruik de glazen tafel en herhaal opnieuw de tafel om een achthoekige vorm te creëren. Glas of donkere kleuren werken het beste, want zo voorkom je dat er tijdens het spelen visuele foutjes te zien zijn. Zo kunnen we een afgeronde tafel creëren waar Sims aan kunnen eten! Deze techniek is ook heel geschikt voor salontafels.

Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

Stap vier: richt de ruimte verder in met stoelen.

Omdat vintage tegenwoordig helemaal hip is, heb ik een selectie van verschillende stoelen gemaakt die eigenlijk niet bij elkaar horen. Plaats ze rond de tafel en je zult zien dat ze automatisch op de juiste plek aangeschoven worden.

Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

Stap vijf: zorg voor verlichting.

Het draait allemaal om de hangverlichting! Hang jouw favoriete hanglampjes over de tafel. Je zult zien dat het er uiteindelijk fantastisch uit komt te zien! Je kunt de kleuren in Leven veranderen en zo ’s avonds voor een gezellig sfeertje zorgen.

Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

Stap zes: versier de rest!

Ik zet een barbecue en plantenbakken neer, evenals een vintage theeservies uit de basisgame, bloemen en wat lekkere hapjes, zodat je gezellig gasten uit kunt nodigen op de veranda. Voorwerpen waarmee je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen, zoals een ezel, schaaktafel en yogamat kunnen ook van pas komen, afhankelijk van wat je ermee van plan bent.

Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

Stap zeven: maak er één geheel van.

Zet je raster aan en ga een verdieping omhoog. Teken een laag hekwerk in een willekeurig patroon over de luifel die je hebt geplaatst heen. Verwijder eventuele vloertegels en versier de top van de veranda met groen. Ik houd er persoonlijk van om een struik uit de basisgame te vergroten met behulp van de toets ] om daar mijn veranda’s mee te bedekken.

Community blog: Zo maak je een geweldige veranda in De Sims 4

Stap acht: zet de puntjes op de i.

Klaar is Kees! Het resultaat is een enorme, met klimop begroeide veranda met hangverlichting. Ik heb wat gedrapeerde gordijnen uit De Sims 4 Filmavond Accessoires toegevoegd, om het allemaal nog net wat interessanter te maken!

Als je het creatieproces van deze veranda wilt zien, kun je de video op mijn YouTube-zender bekijken. Je kunt hier een heleboel filmpjes vinden met instructies voor het bouwen van huizen, gameplay en andere tips. Ook ben ik op Instagram en Twitter te vinden als @deligracy.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *