Community blog: SimGuru Spotlight – SimGuruRomeo

Dit is geen verhaal van ellende

Wil je meer weten over het geweldige team achter De Sims 4? Goed nieuws! We beginnen met een nieuwe serie: SimGuru Spotlights, waarin we telkens met een ander lid van The Sims Studio praten en vragen stellen over hun leven, passies en hun favoriete ijssmaak 🙂

Als eerste is SimGuruRomeo aan de beurt!

Antionio

Kun je jezelf even kort voorstellen?
Mijn naam is Antonio Romeo, AKA SimGuruRomeo. Ik hou van lange wandelingen op het strand en… oh, sorry, dat is voor een andere rubriek. Ik werk als producent voor het De Sims 4-team. Ik ben relatief nieuw, ik werk er pas sinds twee jaar. Ik heb aan verschillende functies gewerkt zoals tuinieren in De Sims 4, de wetenschappelijke carrière in het De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack, en aan clubs in het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack.
Wat doe je precies bij De Sims 4?
Het werk als producent voor De Sims is heel leuk, maar kan ook best hectisch zijn. Elke dag is compleet anders! Op sommige dagen speel ik de game en zorg ik dat het leuk en boeiend is. Ik ben constant bezig om manieren te vinden om de game te tweaken en verbeteren. Als het wat rustiger is probeer ik wat tijd op de forums door te brengen om te luisteren naar de feedback, ideeën en opmerkingen van Simmers – en dat is hartstikke leuk! Op drukke dagen loop ik rond als een kip zonder kop, pratend met technici, ontwerpers, modelbouwers en vormgevers om een nieuwe functie in elkaar te zetten en te zorgen dat iedereen aan de gang kan.
Wat is het leukste aan het zijn van een SimGuru?
Dat ik met jullie praat natuurlijk! Dat is de voornaamste reden waarom de meesten van ons SimGurus worden. We vinden het geweldig om met onze fans te praten. Ik ben elke dag op de forums te vinden om te horen wat Simmers te zeggen hebben. Ik ben een van de stillere SimGurus, maar ik hou van luisteren en geloof me, ik luister!

SimGuruRomeo

Toen ik jonger was speelde ik De Sims heel vaak. Ik was uren bezig met het bouwen van droomhuizen en coole constructies. Ik bracht de meeste tijd in Bouwen door. De hoeveelheid creativiteit en vrijheid die Bouwen spelers geeft, is gewoon geweldig. Ik vind het super om te zien wat onze fans maken, er zijn gebouwen in de Galerie waar ik alleen maar van kan dromen dus jullie Simmers zijn ontzettend creatief.
Wat is je favoriete ijssmaak?
Ik ben gek op ijs! Ik ben ook niet zo kieskeurig als het aankomt op snoep. Ik eet bijna elke ijssoort. Ik geloof niet dat ik echt een favoriet heb, maar ik hou zowel van zoete als iets hartigere smaken. Een van mijn favorieten is Chubby Hubby van Ben and Jerry’s. Het is vanille-ijs met fudge, pindakaas en pretzels omhuld met een soort pindatoffee. Echt SUPERLEKKER!

Zijn er SimGurus over wie je meer zou willen lezen? Laat het ons weten en misschien schittert hij of zij wel in onze volgende SimGuru Spotlight.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *