Geen nieuw pakket voor De Sims 4 in maart

SimGuruDrake

Het zal niemand zijn ontgaan dat het rondom De Sims 4 sinds de release van haar laatste accessoirespakket De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires verrassend stil is gebleven. Ons laatste nieuwsbericht dateert ook niet voor niets van 23 februari met het bericht dat er in die week in ieder geval nog geen nieuwe aankondiging van een nieuwe game pack of een andere vorm van DLC zou komen na aanleiding van het eerdere gerucht dat een derde Bundel pack eind deze maand nog uit zou moeten gaan komen. Die boodschap had ik daarmee in principe prima nog een paar keer kunnen herhalen want iedere week weer heeft SimGuruDrake bevestigd dat er niets zou gaan komen in die week.

Zo’n drie weken na dato is er dus eigenlijk ook maar verdacht weinig aan die situatie veranderd en blijven we zitten in een periode van opvallende stilte vanuit het The Sims-kamp. Toch weten we nu wel iets meer dan voorheen aangezien SimGuruDrake afgelopen nacht namelijk wel definitief heeft bevestigd dat we in maart sowieso geen release van een nieuw accessoirespakket, game pack of uitbreidingspakket gaan krijgen. Daarmee hoeven we maart echter nog niet meteen af te schrijven, aangezien ze eerder wel al heeft verteld dat we – zoals gebruikelijk – wel weer in maart een nieuwe patch gaan krijgen. Wie weet maakt de patch wel veel goed!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *