Nieuwe enquête over De Sims 4 toont huisdieren als mogelijke uitbreiding

Straks misschien ook paarden in De Sims 4 net zoals in De Sims 3 Beestenbende?

SimTimes heeft ontdekt dat er weer een nieuwe enquête rond is gegaan over mogelijke uitbreidingen voor De Sims 4, net zoals augustus vorig jaar ook al het geval was. Zo’n enquête wordt dan in principe naar een select gezelschap Simmers gestuurd en zij mogen dan uit een hele lijst van uitbreidingen aangeven wat hun favoriete uitbreidingen zouden zijn.

De grote afwezige op de vorige enquête was echter duidelijk De Sims 4 Huisdieren terwijl dit over het algemeen toch wel een van de meest gewilde en tevens ook een van de meest populaire uitbreiding is geweest binnen de De Sims serie. Gelukkig is er ditmaal beter nieuws voor fans die staan te smachten om huisdieren, want het nieuwe onderzoek blijkt wél een optie te hebben gehad voor huisdieren!

Natuurlijk staat hiermee nog niks vast, maar zelfs zonder een dergelijk onderzoek lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat EA een uitbreiding rond huisdieren zomaar zou laten schieten. In ieder geval staat voor degene die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van de uitbreiding in de rest van de post een vertaalde lijst met eigenschappen van de uitbreiding zoals deze ook in de enquête te vinden was. Als alles wat daarin staat vervolgens ook allemaal in de uitbreiding terecht komt, dan zouden naast honden en katten ook paarden weer moeten gaan terugkeren in De Sims 4, ondanks het gebrek aan ruimte door de kleine buurten.

Wat vinden jullie er allemaal van? Kijken jullie uit naar huisdieren, óf heb je daarentegen juist liever eerst een andere uitbreiding zoals iets met peuters, seizoenen, het universiteitsleven of juist weer iets totaal anders? Laat het hier vooral weten!

De Sims 4: Huisdieren

Verwelkom katten, honden en paarden in de levens van jouw Sims in De Sims 4! Deze nieuwe vriendjes brengen nieuwe levenservaringen en activiteiten met zich mee, en zullen je Sims opvrolijken met hun liefde en onvoorspelbare dierengedrag.

Eigenschappen

Adopteer of creëer huisdieren: Jouw Sims hebben de mogelijkheid honden, katten en paarden te creëren in de nieuwe Creëer-een-Huisdier tool. De krachtige Creëer-een-Huisdier tool biedt je de mogelijkheid om uit een van de bestaande rassen te kiezen of zelf van voren af aan te beginnen. Pas jouw huisdier z’n vorm, kleur en de patroontjes op z’n vacht aan, van kop tot staart.

Bouw een relatie op met je Sims’ huisdieren: Huisdieren laten hun unieke eigenschappen zien aan jouw Sims. Ontdek of ze intelligent, dapper en vriendelijk, of juist ideeëloos, snel en behendig zijn. Moedig goed gedrag aan, en straf slecht gedrag juist af.

Ontdek een nieuwe wereld: Jouw Sims hebben de mogelijkheid te leven in een prachtige nieuwe wereld vol met nieuwe buurten en huisdiervriendelijke plekken. Berijd paarden in de weide, of laat je hond uit in de straat. Je kunt zelfs verspreid over de gehele wereld vissen vangen en reptielen verzamelen.

Speel als een huisdier: Neem de controle over van jouw Sim’s huisdieren en laat ze jagen, graven of vind verzamelobjecten in de wereld. Stuur ze naar waar je dan ook naar toe wil wanneer jij de controle over ze hebt! Breng de dag eens door op vier benen in plaats van twee.

Nieuwe vaardigheden en carrières: Leer jouw Sims’ huisdieren vaardigheden als jagen, springen, racen en het vinden van verzamelobjecten. Of zend je katten en honden juist een dagje naar het werk om wat extra Simdollars te verdienen!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

9 reacties

  1. Met huisdieren als mogelijke volgende uitbreiding vraag ik mezelf wel af hoe dat gaat zijn zonder open wereld. Zoals paarden moeten veel rennen en op je eigen kavel is dat misschien niet altijd mogelijk, dus ik kijk ernaar uit hoe ze dat op gaan lossen 😉

  2. Het zou idd supermooi zijn als je zelf kleding kan maken van schapenwol of eieren kunt bakken van de kip in je tuin ik verheug me nu al op de sims4 huisdieren en hoop niet dat het te lang duurt grt.

  3. T zou leuk zijn als je dan ook Shetlanders voor kinderen hebt en pony’s en paarden en dat je bijv ook een trailer hebt en dressuur

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *