Community blog: 5 Let’s Player’s voor De Sims 4 die het bekijken waard zijn

Laten we spelen!

We vinden het fantastisch wat jullie allemaal doen in De Sims 4 en duiken dan ook regelmatig in Let’s Players-video’s om jullie geweldige verhalen te bekijken! Er zijn zoveel super getalenteerde Let’s Player’s voor De Sims dat we vijf van onze favorieten hebben verzameld die jullie echt moeten bekijken.

Deligracy (@Deligracy)

Deligracy

Waarom we dol op haar zijn: Deligracy stopt heel veel energie en persoonlijkheid in haar video’s waardoor ze stuk voor stuk superleuk zijn om te bekijken. Het is net alsof we naast haar op de bank zitten en samen een chipje eten. Ze is gewoon… Zo. Blij. Altijd!

Wat moet je bekijken? Onze favoriete serie is waarschijnlijk The Sims 4 Twins, maar haar bouwfilmpjes zijn ook super.

Mousie (@MissMousieMouse) 

Mousie

Waarom we zo dol op haar zijn: Mousie is zooooooooooooo snoezig. Echt. Wij worden ontzettend blij bij het bekijken van haar video’s. Haar video’s zijn altijd ontzettend leuk en we vinden het super hoe gedetailleerd en enthousiast ze te werk gaat bij het uitkiezen van outfits voor haar Sims.

Wat moet je bekijken? We liggen in een deuk om haar 100 Baby Challenge. Te gek gewoon!

MagicalMunicorn (@MagicalMunicorn) 

MagicalMunicorn

Waarom we dol op haar zijn: Ten eerste: eenhoorns. Dat mogelijk duidelijk zijn. Maar daarnaast maakt ze gewoon hilarische verhalen waaraan we volkomen verslingerd zijn geraakt op haar MySimsAddiction-kanaal. Ze vindt het ook leuk om stemmetjes voor verschillende Sims te doen, en ook dat vinden wij harstikke cool.

Wat moet je bekijken? Op dit moment zijn we helemaal verliefd op de LGTK Oasis Springs-serie. Ze heeft echt de allerbeste Don Lothario-stem.

SpringSims (@spring_sims)

SpringSims

Waarom we dol op hem zijn: OH EH JEETJE, DRAMA! Vergeet je soaps, die heb je niet meer nodig. Deze knul maakt zulke geweldige dramatische verhalen voor zijn Sims dat we niet kunnen ophouden met kijken. Hij voegt ook heel wat details aan de achtergrondverhalen van zijn Sims toe, en dat is natuurlijk altijd leuk.

Wat moet je bekijken? Zijn De Sims Beleef het Samen Let’s Play bevat heel wat drama dus bereid je voor op een marathonsessie!

EnglishSimmer (@EnglishSimmer)

EnglishSimmer

rom we dol op haar zijn: al haar video’s zijn zo grappig, we zouden de hele dag wel naar haar verhalen over de Sims kunnen luisteren. Dat zou zomaar eens al een paar keer gebeurd zijn! Ze praat op zo’n gemakkelijke manier over haar Sims, alsof het echte vrienden zijn waar ze dingen mee doet en commentaar op geeft. Wij vinden het geweldig.

Wat moet je bekijken? Alles. Begin bovenaan en werk naar onderen toe. Nu. Aan de slag!

Dus dat zijn een paar van onze favorieten, maar wat zijn die van jou? We zijn altijd benieuwd naar nog meer geweldige Let’s Play’s dus laat het ons weten op Twitter en Facebook!

Wil je meer te weten komen over de leden van De Sims 4-community? Bekijk Simmer in de schijnwerper: The English Simmer en ontdek alles over de UK Simmer Meetup.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *