Community blog: SimGuru Spotlight – SimGuruJill

SimGuru Spotlight - SimGuruJill

Maak kennis met Jill!

Wil je meer weten over het geweldige team achter De Sims 4? Goed nieuws! We beginnen met een nieuwe serie: SimGuru Spotlights, waarin we telkens met een ander lid van The Sims Studio praten en vragen stellen over hun leven, passies en hun favoriete ijssmaak 🙂

Laten we eens babbelen met SimGuruJill!

SimGuru Spotlight - SimGuruJill

Kun je jezelf even kort voorstellen?
Mijn naam is Jill Johnson, maar je kunt me ook kennen als SimGuruJill. Ik luister ook naar ‘Johnson’, ‘Tronson’, ‘Bubby’, ‘Jilly’, ‘Jillary’, of zelfs ‘Jillian’ (wat eigenlijk mijn echte naam is). Ik werk als producent voor De Sims 4 en ben al bijna 10 jaar een zeer gelukkig lid van De Sims-familie. Voor mijn bijdrage aan De Sims 3 Middeleeuwen werkte ik aan alle drie MySim-games en daarna sloot ik me aan bij het team van De Sims 4 om het nieuwe Creëer-een-Sim op te zetten. En pas geleden heb ik nog de prachtige wereld van Windenburg voor het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack geproduceerd!
Wat doe je precies bij De Sims 4?
Een van de coolste dingen aan het zijn van een producent is de hoeveelheid mensen en disciplines waar ik op een dag mee te maken krijg. Hoewel de helft van de gespreken over open vragen, bugs, statusupdates of ander technisch geneuzel gaat, is het geweldig als ik bij een snelle animatie word geroepen, een voorproefje krijg te zien van een geweldig nieuw concept, of zie hoe een onderdeel tot stand komt wanneer ik voor de eerste keer aan het bureau van iemand anders werk. Het is ontzettend cool om uit eerste hand te zien wat voor liefdevol proces er aan de De Sim vooraf gaat, en hoe een eenvoudige schets op papier uitgroeit tot de echte beleving.
Wat is het leukste aan het zijn van een SimGuru?
Mijn favoriete onderdeel aan het zijn van een SimGuru is verreweg het ontmoeten van onze spelers. Jullie zijn allemaal zo verfrissend en ik ben dol op de energie en de feedback die ik van vrienden krijg die net zo gek op de game zijn als wij!

SimGuru Spotlight - SimGuruJill

Wat vind je het leukst aan De Sims 4-reeks?
Ik word elke dag opnieuw een beetje verliefd op mijn Sims. Of ik nu voor mijn plezier speel of mijn standaard dagelijkse tests uitvoer, ik moet altijd een paar keer lukraak in Creëer-een-Sim klikken voor ik wegga, alleen om te zorgen dat ik iemand nieuw heb die me aan het lachen maakt en waar ik blij van word. Soms wanneer ik ontdek dat ze dingen zonder mij hebben gedaan (zoals wanneer ik weer terugkom en zie dat mijn Sim zich ontzettend ongelukkig voelt omdat hij in zijn broek heeft geplast en met een brandend fornuis zit omdat ik hem alleen heb gelaten zonder wc), begin ik dingen tegen het scherm te roepen als “O nee, het spijt, het spijt me, ga alsjeblieft niet dood!” terwijl ik hem snel probeer te redden. Ik wil mijn virtuele vriendjes echt goed verzorgen.
Wat is je favoriete ijssmaak?
Mag ik er drie kiezen? Ik vind rozenijs, knoflookijs en zwarte peper-ijs geweldig. Ik ben dol op de onverwachte smaken waarvan je eerste denk, mwah, maar die uiteindelijk verrassend lekker blijken te zijn.

Zijn er SimGurus over wie je meer zou willen lezen? Laat het ons weten en misschien schittert hij of zij wel in onze volgende SimGuru Spotlight.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *