Eerste ‘hint’ over volgende uitbreiding van De Sims 4 van SimGuruTrev

SimGuruTrev

##### and ######### and #####, oh my! Time to be a ############.

SimGuruTrev

Voor wie echt heel veel zin heeft in puzzelen heeft SimGuruTrev een ‘hint’ gepost over de – naar alle waarschijnlijkheid – volgende uitbreiding. De bedoeling is natuurlijk om net zoals bij de puzzel van De Sims 4 Beleef het Samen van juli vorig jaar (toen het zich richtte op de nieuwe DJ-draaitafel) te raden welke letter er op welke hashtag hoort te staan om er zo achter te komen wat er nou in die desbetreffende uitbreiding zal gaan zitten.

Op het officiële The Sims forum is door Dannydanbo al gevonden dat de zin Hosts and waitstaff and chefs oh my! Time to be a restaurateur. precies past, maar of het ook de waarheid is, is nog maar de vraag. Heb je zelf nog andere ideeën of mogelijkheden? Laat ze vooral in een reactie hieronder weten!

In ieder geval lijkt het op dit moment – met de ietwat opvallende stilte rondom De Sims 4 in het achterhoofd gehouden – het meest aannemelijk dat we uiterlijk op 12 juni tijdens EA’s eigen EA Play event erachter gaan komen wat nou de volgende uitbreiding gaat worden. En dan waarschijnlijk voorafgaand in mei ook nog een of ander game pack om de tijd ertussenin wat op te vullen. Het blijft natuurlijk gokken, maar EA Play zal worden gebruikt om een aantal grote nieuwe game titels enerzijds aan te kondigen en/of ze anderzijds als demo aan te bieden, dus waarom ook niet een uitbreiding van De Sims 4? Over precies twee maanden weten zullen we het weten!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *