Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Volgende week nieuwe update voor De Sims 4!

Het zijn stille weken rondom De Sims 4 en ook deze week weer hoeven we geen aankondiging van een nieuwe uitbreiding of ander soort pakket meer te verwachten. Desalniettemin is er door SimGuruDrake wel bevestigd dat we volgende week ergens wel weer een patch zullen gaan krijgen! Over de precieze inhoud is op het moment nog niks bekend, naast dan dat de patch het einde van de Lente uitdaging zal betekenen.

SimGuruDrake

Het zijn stille weken rondom De Sims 4 en ook deze week weer hoeven we geen aankondiging van een nieuwe uitbreiding of ander soort pakket meer te verwachten. Desalniettemin is er door SimGuruDrake wel bevestigd dat we volgende week ergens wel weer een patch zullen gaan krijgen! Over de precieze inhoud is op het moment nog niks bekend, naast dan dat de patch het einde van de Lente uitdaging zal betekenen.

Update 14 april – SimGuruDrake heeft zojuist bekend gemaakt dat de patch op donderdag 21 april zal uitkomen.

3 gedachtes over “Volgende week nieuwe update voor De Sims 4!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>