Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Op 19 april eindelijk meer duidelijkheid over nieuwe content voor De Sims 4!

SimGuruDrake

Na alle stille weken zonder nieuws over nieuwe content voor De Sims 4 gaat daar volgende week eindelijk eens verandering in komen. Op dinsdag 19 april zal er volgens SimGuruDrake namelijk worden aangekondigd wat ons de komende maanden allemaal nog te wachten staat!

2 gedachtes over “Op 19 april eindelijk meer duidelijkheid over nieuwe content voor De Sims 4!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>