Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Accessoirespakketten en De Sims 4 Game packs

Teaser van nieuw restaurant game pack en kinderspullen accessoirespakket voor De Sims 4!

Vandaag was dan de dag waarop we eindelijk weer eens meer te weten zouden gaan komen over nieuwe content voor De Sims 4 voor de komende maanden en speciaal daarvoor is er dan nu deze korte teaser gelanceerd door het The Sims team. Hoewel er na aanleiding van die teaser nog niet bijster veel bekend is over de precieze inhoud van alles, weten we in ieder geval wel al dat we in de lente ergens een game pack gaan krijgen rond restaurants en in de zomer ergens een accessoirespakket rondom kinderen. Op een later moment zullen beide pakketten nog officieel worden aangekondigd, maar voor nu zijn in ieder geval alvast beide thema’s bekend gemaakt.

Overigens is een dergelijke teaser volgens SimGuruLyndsay iets dat we vaker mogen verwachten, in principe zo om de 2 Ć  3 maanden.

11 gedachtes over “Teaser van nieuw restaurant game pack en kinderspullen accessoirespakket voor De Sims 4!”

  1. Iris

    Deze game packs boeien me niet echt genoeg om het spel te blijven spelen, als ik eerlijk ben. Hopelijk komen ze ook weer eens met een volwaardige uitbreiding, anders is mijn interesse in de Sims binnenkort na ruim 10 jaar toch echt voorbij. Ik speel het al bijna nooit meer..

  2. priscilla

    Ik vind dat kinderpakket wel leuk maar restaurants vind ik tegenvallen zeker omdat dat makkelijk bij beleef het samen had gekund omdat je daar ook clubs en bars bij hebt gekregen of anders bij aan het werk net als de bakkerij en miss is dat kinderpakket wel een voorbereiding op peuters die miss ergens dit jaar dan toch eindelijk gaan komen maar dan mis ik nog steeds huisdieren als je die ook hebt vind ik persoonlijk dat het spel compleet is voor mijn familie gameplay

  3. Spiderlady

    Ik blijf de Sims 3 spelen, ik probeer iedere keer weer te wennen aan 4 ,maar het lukt mij niet :(. Dit komt mede door de vreemde camera en het feit dat er nog steeds geen peuters/kleuters in zitten, het lijkt wel sims 1…zal wel te moeilijk zijn. Maar das persoonlijk natuurlijk šŸ˜›

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>