Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Teaser van de Tragische Clown

Tragische Clown

Nadat de Tragische Clown eerder deze week al kort te zien was in de nieuwe teaser-video is nu ook deze afbeelding gedeeld door het team achter The Sims. Aangezien er vanavond een nieuwe update voor De Sims 4 zal gaan uitkomen, lijkt het op dit moment best aannemelijk dat de Tragische Clown daar ook bij zou kunnen gaan zitten!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>