Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

De Sims 4 update 1.17.7 beschikbaar!

3 gedachtes over “De Sims 4 update 1.17.7 beschikbaar!”

    1. Rudy

      Begin eens met de map De Sims 4 in Documenten\Electronic Arts eens te verplaatsen naar bijvoorbeeld je bureaublad en dan te kijken of je dan wel kunt starten. Zo niet; probeer dan in Origin Sims 4 te repareren door op de box-art te klikken met je rechtermuisknop en dan de optie ‘Game repareren’ te selecteren. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>