Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: Update 9.12.1 beschikbaar

Zojuist is er weer een kleine update voor Origin uitgekomen (versie 9.12.1) waarin ditmaal alleen enkele kleine bugs zijn opgelost. Om de update te installeren, hoef je Origin alleen maar op te starten, de update start dan automatisch.

Versie 9.12.1

  • Diverse bugs verholpen.

2 gedachtes over “Origin: Update 9.12.1 beschikbaar”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>