Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Electronic Arts

EA: Infographic mei 2016

EA: Infographic mei 2016

Net zoals altijd publiceert EA per kwartaal een aantal bijzondere feitjes over haar spellen in een leuke infographic. Ook ditmaal is De Sims 4 er weer in terug te vinden, want in het afgelopen kwartaal (van januari tot en met maart dit jaar respectievelijk) zijn er namelijk ruim 33.6 miljoen Sims gecreëerd in het spel!

Aangezien de gehele infographic wat groot is om zo op de homepage te zetten, kun je de rest van de feitjes vinden in de rest van de post als je hieronder op ‘verder lezen’ klikt.

EA: Infographic mei 2016

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>