Eerste details over The Sims 4 Dine Out bekend

Derde Bundel pack onthult De Sims 4 Uit Eten game pack

Derde Bundel pack onthult De Sims 4 Uit Eten game pack

Op de Britse webshop Smyths Toy Store is het derde (of vijfde zoals in de shop staat aangegeven) Bundel pack in het assortiment te vinden. Zoals eigenlijk ook al te verwachten viel bevat deze bundel zowel de accessoires pakketten De Sims 4 Filmavond accessoires en Romantische Tuinaccessoires, als het pas geleden onthulde, maar nog niet officieel aangekondigde, The Sims 4 Dine Out game pack. De Nederlandse vertaling zal dan wel iets zijn als De Sims 4 Uit Eten. Misschien dat we vanavond die aankondiging gaan krijgen, maar in ieder geval is op de site van Smyths wel alvast een korte beschrijving van het pakket te lezen. Hieronder staat de vertaalde versie ervan:

De Sims 4 Uit Eten – Bezit een eigen restaurant en neem jouw Sims mee uit eten. Creëer en onderhoud verschillende restaurants, neem personeel aan, en stel zelf het perfecte menu samen om winst te kunnen maken en daarmee je zaak uit te kunnen breiden. Laat je Sims genieten van de geheel nieuwe experimentele keuken en breng zo tijd door met vrienden en familie.

Niet veel onverwachte informatie dus over een restaurant game pack, maar de rest zal wel duidelijk worden wanneer het allemaal officieel wordt aangekondigd. In ieder geval wordt er een releasedatum (van de gehele bundel dan) van 26 mei genoemd. Die dag valt op een donderdag, dus het zou zo maar eens waar kunnen zijn. Als dat dus inderdaad ook blijkt te kloppen, dan kun je er eigenlijk wel nagenoeg vanuit gaan dat De Sims 4 Uit Eten op dinsdag 24 mei zal uitkomen.

Update 18 mei: De gegeven data blijken dus allebei niet te kloppen nu we zeker weten dat De Sims 4 Uit Eten op 7 juni zal gaan uitkomen. Dat er een derde Bundel Pack uit zal gaan komen, is daarentegen nog steeds wel zo goed als zeker; de vraag is nu alleen nog wanneer wél.

Met dank aan DotSim voor de tip!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *