Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4, De Sims FreePlay en Electronic Arts

De Sims 4 ziet spelersaantallen flink groeien over afgelopen jaar

Electronic Arts

Eind maart eindigde voor EA het financiële jaar 2016 en sinds gisteren zijn de resultaten daarvan plus die van het vierde kwartaal te vinden in dit report. Naast een hoop cijfers zal daar voor de meeste Simmers waarschijnlijk niet bijster veel bijzonders in staan, naast dan dat als bijzonder feitje wordt genoemd dat de spelersaantallen van De Sims 4 over het gehele jaar gezien met bijna twee derde zijn gestegen en dat de mobile game De Sims FreePlay de grens 200 miljoen actieve installaties is gepasseerd!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>