Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 niet aanwezig op EA Play in juni

De Sims zal niet te zien zijn tijdens EA Play 2016

SimsVIP heeft te horen gekregen van een contact binnen de The Sims Studio dat De Sims straks niet te zien zal zijn op het opkomende EA Play-evenement dat begin volgende maand gehouden zal worden. EA Play is een nieuw en eigen evenement van EA in Los Angeles (van 12 tot 14 juni) en Londen (alleen 12 juni) ter vervanging van, en voorafgaand aan het jaarlijkse E3-evenement, waar verschillende opkomende games van EA te zien en/of te spelen zullen zijn.

Hierdoor is Gamescom het volgende grote evenement waar De Sims en dus ook de mogelijke volgende uitbreiding voor De Sims 4 hopelijk wel te vinden zal zijn. Vorig jaar is zo na het overslaan van de E3 eerder dat jaar De Sims 4 Beleef het Samen op Gamescom aangekondigd, dus wie weet horen we hier binnenkort meer over.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>