Community blog: Leef je uit met experimentele gerechten in het De Sims 4 Uit Eten Game Pack

Hoi Simmers! De Sims 4 Uit Eten Game Pack* komt er op 7 juni aan en hiermee kunnen jouw Sims uit eten gaan en hun eigen restaurant openen en runnen. Maar er staat nog meer op het menu. 

Vandaag willen we het over een aantal gerechten hebben, zodat we een voorproefje kunnen nemen en alvast kunnen gaan watertanden van dit fantastische game pack. Ben je al die voedselmetaforen zat? Zet je schrap, want het wordt nog erger.

De Sims 4 Uit Eten

De Sims 4 was al rijk aan allerlei recepten, van heerlijke gerechten uit de echte wereld tot typische klassiekers uit De Sims. We stonden te popelen om te experimenteren met ambitieuze culinaire hoogstandjes en daarom kunnen De Sims nu allerlei hoogwaardige, bizarre, prikkelende en experimentele gerechten bereiden. 

Het doel achter al dit experimentele eten, is om indruk te maken op jouw Sims. We wilden prachtige, avant-garde gerechten bereiden die rechtstreeks uit de handen van bekende kok van een of ander kookprogramma op televisie lijken te komen. De gerechten zijn fel, gewaagd en prachtig. Bovendien worden ze tot leven gebracht met animaties die je niet op een bordje zou verwachten. 

De Sims 4 Uit Eten

De lavastroom van de Vulkaanpasta is prachtig en verbluffend. Het Jungle Mos Ei met Lavendelwisps lijkt wel van een andere planeet te komen. En de smakelijke Hartige Bacon Liefdesdruppels zien eruit als een gerecht waar ik graag $ 19,99 aan zou besteden bij een duur restaurant.

Maar het eten is niet alleen een lust voor het oog en je fantasie. Jouw Sims kunnen profiteren van allerlei handige en fascinerende gemoedstoestanden, die precies verbeelden wat jouw Sims vinden van de smaken die ze digitaal allemaal proeven. Als je wilt, hebben je Sims nu zelfs nieuwe sociale mogelijkheden om hun voedsel te bespreken. 

De Sims 4 Uit Eten

We proberen altijd om bij de tijd te blijven met trends uit de echte wereld en dat geldt ook voor De Sims 4 Uit Eten. Je Sims kunnen nu fijn foto’s maken van het eten dat op hun bord ligt. Maar dat is nog niet alles; je kunt deze foto’s mooi bij je Sims thuis of zelfs in hun eigen restaurants aan de muur hangen! Jouw Sims kunnen zichzelf uitdagen om de collectie ‘Experimenteel voedsel’ te volbrengen, wat hen de mogelijkheid geeft om ieder gerecht in de stad te proeven. 

We hebben best wat trek gekregen van al dat gepraat over eten, dus we laten het hier maar bij en gaan op zoek naar wat lekkers. Wat dacht je van een Ahi Blokje met Vegetarische Wasabi Matrix? Mmm! 

De Sims 4 Uit Eten wordt op 7 juni uitgebracht, maar we zijn nog lang niet uitgepraat. Dit was pas de eerste gang en er zullen er nog heel wat volgen. En nee, we gaan zeker niet stoppen met woordgrapjes over voedsel.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *